Sponsoring

66Ik vind het belangrijk om als ondernemer meer te doen dan alleen maar geld verdienen. Ik geniet graag van de natuur, onder andere tijdens duikvakanties. Turbo FrontOffice is daarom sponsor geworden van het WNF (Wereld Natuur Fonds).

Ik heb mijn duik- en fotografie hobbies verenigd en verkoop nu duik-fotoalbums, -posters en -fotoschilderijen. De opbrengst gaat naar de koraalrif programma's van het WNF. Ik biedt deze unieke producten aan tegen productiekosten. De klant bepaalt zelf hoeveel hij extra bij wil dragen aan de sponsoring. Bezoek mijn My Coral Album site om meer te lezen en te zien over dit unieke sponsoring concept. U kunt meehelpen door hier originele wanddecoraties te bestellen. Zowel voor liefhebbers van abstracte als van concrete fotokunst! Als u bijvoorbeeld uw receptie ruimte met mijn onderwater fotos verfraait, kunt u dit aanvullen met één of meerdere indrukwekkende fotoalbums op uw lectuur tafel. U kunt een maatwerk tekst op de omslag laten zetten waaruit blijkt dat ook uw bedrijf het WNF steunt.

Verder heeft Turbo FrontOffice in 2008 een tweedehands busje gesponsored voor jongeren werk in Moldova. Zodra hier foto's van beschikbaar zijn worden die hier ook gepubliceerd.