Referenties

"De Budgetteer" is een sterk groeiende organisatie voor schuldhulpbemiddeling en budgetbeheer met vestigingen overal in het land.
Turbo FrontOffice heeft voor "De Budgetteer" een compleet financieel-administratief pakket op maat ontwikkeld. 
Dataverkeer met de centrale database vindt plaats via een encrypted SQL Server verbinding over internet.
De applicatie verzorgt onder andere automatisch berekende betaalopdrachten aan de bank. De maandelijkse digitale transactie-overzichten van de bank worden geheel automatisch verwerkt.
www.budgetteer.nl

 

Cama-Zending verzorgt de uitzending van tientallen werkers overal ter wereld. De organisatie en elke werker afzonderlijk zijn volledig afhankelijk van giften. Dagelijks inzicht in het totale financiële beeld per werker is dan ook essentiëel. Aangezien de financiën per werker verdeeld zijn over meerdere begrotingsposten was het onmogelijk om een betaalbaar standaard pakket te vinden met de mogelijkheid van rapportage en overzichten van klusters van begrotingsposten.
CamaAdmin lost dit probleem op. Dit all-round financiëel-administratief pakket werd op maat gemaakt door Turbo FrontOffice. Het bevat onder andere de volgende functies:
- complete boekhouding met complexe structuur van de begrotingsposten
(hiërarchie met een willekeurige diepte);
- automatische maand- en kwartaal rapportage per e-mail aan alle belanghebbenden;
- adressenbestand en complete mailing administratie;
- administratie van automatische incasso's, inclusief aanlevering van bestanden voor de Postbank;
- semi-automatische verwerking van maandelijkse transactie-overzichten van de bank;

De administrateur schreef onlangs spontaan het volgende:

"Ik wil je (opnieuw) van harte danken voor je software. CamaAdmin draait als een trein.Alles wat ik vraag, wordt geleverd en zonder enig probleem.Hij loopt nooit vast en ik kan er veel mee doen."

www.cama.nl/zending.htm

 

 

Greenchoice is de belangrijkste klant van mijn ClieOp 03 module. Ze schreven onlangs:

"We hebben de CLIEOP inmiddels nu een paar maanden werken. We maken maandelijks zo’n 200.000 posten aan in 4 bestanden. Qua performance ben ik onder de indruk! ".